Societat

Pedreguer dóna per finalitzada una edició més de l’escola d’estiu

Com cada any, els tallers han tingut una excel·lent acollida, amb totes les places disponibles cobertes
Tallers estiu / Aj. Pedreguer

Els Tallers d’Estiu de Pedreguer organitzats per la Regidoria d’Educació, el Gabinet Psicopedagògic Municipal de Pedreguer i l’empresa Nitidia han arribat a la seua fi després de tres mesos plens d’activitat -juny, juliol i agost.

Durant els mesos de juny i juliol, l’escola d’estiu educativa s’ha desenvolupat a les instal·lacions del CEIP El Trinquet. Les activitats van incloure manualitats, dinàmiques i jocs, musicoteràpia, educació vial i jocs d’aigua, amb un enfocament especial en la convivència, la diversió, la interiorització de valors i l’aprenentatge continu dins l’educació no formal.

El mes d’agost va ser el torn de l’escola d’estiu lúdica, que es va dur a terme a l’IES Pedreguer i a la piscina municipal. A banda dels jocs i activitats esportives, les activitats han estat centrades en conceptes com la tolerància, el respecte i la igualtat, totes enfocades dins la coeducació.

Com cada any, els tallers han tingut una excel·lent acollida, amb totes les places disponibles cobertes. És per això que continuarem treballant per oferir un millor servei a la ciutadania de Pedreguer amb l’objectiu de facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *