Cultura

Tardor, protagonista de la primera exposició del Llavador de La Xara

L'equip de govern havia promés la recuperació del Llavador de La Xara com a espai cultural
Imatge de l'exposició de Tardor al Llavador de La Xara / Ajuntament de La Xara

L’artista local Tardor ha inaugurat la primera exposició en el Llavador de La Xara. El diumenge passat, 8 de setembre, Tardor, acompanyat de membres de la corporació municipal, va donar el tret d’eixida a una mostra molt esperada per a la localitat. Aquesta exposició no només ret homenatge a un dels artistes més rellevants del municipi, sinó que també posa en valor el Llavador, un espai que fins ara no tenia un ús concret.

L’equip de govern de La Xara, liderat pels socialistes, havia promés en el seu programa electoral recuperar el Llavador de La Xara com a espai cultural. Tot i no ser molt gran, l’espai destaca per la seua bellesa i valor patrimonial. Això el fa un lloc ideal per a acollir exposicions. El govern va decidir que la primera mostra en aquest espai havia de ser autèntica i especial. Tots van coincidir que Tardor era l’artista perfecte per a inaugurar el nou ús del Llavador. L’artista va acceptar la proposta amb molta il·lusió.

Per a utilitzar el Llavador com a sala d’exposicions, calia fer millores. Aquestes reformes van ser possibles gràcies a una subvenció de la Diputació d’Alacant. Es van instal·lar finestres per a protegir les obres d’art. També es van fer treballs de pintura i reparació del sostre. L’Ajuntament es va encarregar d’aquestes tasques.

Exposició oberta al públic fins al 21 de setembre

En l’exposició es poden veure quadres pintats a mà, pintura digital i fotografies de murals fets en diferents països. L’exposició estarà oberta al públic els dies 14, 15, 17, 19 i 21 de setembre. L’horari és de 17 a 19 hores.

És una exposició única pel seu contingut d’avantguarda. Per això, tant l’artista com l’Ajuntament animen a la gent a visitar-la. Les obres i l’espai són únics. Junts creen una experiència visual incomparable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *