Província

Teulada Moraira dedicarà un carrer al missioner Vicente Berenguer

Este homenatge pretén reconéixer la seua valuosa labor humanitària a Moçambic
Anunci de l'acte d'inauguració del carrer Vicente Berenguer, actual carrer Orba / Ajuntament de Teulada Moraira

El dijous 12 de setembre de 2024, a les 18:00 hores, tindrà lloc la inauguració del carrer Vicente Berenguer a Teulada, canviant l’antiga denominació de carrer Orba en honor a aquest destacat missioner i fill predilecte de Teulada. L’acte comptarà amb la presència de les autoritats locals i veïns del municipi.

L’esdeveniment començarà amb la inauguració del carrer, i posteriorment es procedirà a la col·locació d’una placa commemorativa al carrer Hostal nº 12, lloc de naixement de Vicente Berenguer, el 5 de juliol de 1937. Este homenatge pretén reconéixer la seua valuosa labor humanitària a Moçambic i la seua implicació internacional en diverses activitats altruistes al llarg de la seua vida.

L’alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, ha declarat que “és un honor per a nosaltres dedicar aquest carrer a Vicente Berenguer, el llegat del qual ha deixat una profunda empremta tant en el seu poble com en diferents parts del món. Amb el canvi de nom i la col·locació de la placa commemorativa a la seua casa natal, li rendim homenatge i li agraïm la seua dedicació als altres.”

Per altra banda, Llobell també ha expressat la seua gratitud a l’Associació Vicente Berenguer: “Per la proposta que celebra i preserva la nostra història i els nostres valors, personificats en Vicente Berenguer, i que ara es materialitzen en un carrer del poble que l’ha vist créixer i que portarà per sempre el seu nom.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *