Societat

Teulada Moraira finalista entre els pobles més bonics de la Comunitat Valenciana

Els ciutadans poden participar descarregant l'app gratuïta Espanya Turisme
Moraira / Redacció

Teulada Moraira ha sigut seleccionada com un dels 30 finalistes en el concurs ‘Poble Més Bonic de la Comunitat Valenciana‘. A partir de hui, tant residents com visitants poden votar a través de l’app Espanya Turisme per a elegir al guanyador. El període de votació estarà obert fins al 6 d’octubre.

Este concurs, en la seua primera edició, no sols destaca la bellesa dels cascos històrics dels pobles, sinó també els seus entorns naturals. Els quatre més votats participaran en la competició nacional, on s’elegirà el poble més bonic d’Espanya.

Veronica Martínez, regidora de Turisme, va expressar el seu entusiasme: “Estem molt contents que Teulada Moraira haja sigut seleccionada com a finalista. Continuarem promocionant el nostre municipi i portant el seu nom per tot el món”.

Els ciutadans poden participar descarregant l’app gratuïta Espanya Turisme i utilitzant l’etiqueta #poblesbonicscv2024 en xarxes socials per a promoure la seua localitat favorita.

Com votar:

Descarregar l’app Espanya Turisme (gratuïta) des dels següents enllaços:

Accedir al concurs: En obrir l’app, ves al menú principal i selecciona la secció dedicada al concurs ‘Votació del poble més bonic de la Comunitat Valenciana’.

Votar per Teulada Moraira: Fes clic en la imatge o text del concurs i selecciona Teulada Moraira en el rànquing. Per a votar, prem la icona de la mà al costat del seu nom.

Comparteix el teu suport: Usa l’etiqueta #poblesbonicscv2024 i etiqueta a @espanaturismo.app i @teuladamorairatourism en Instagram per a donar més visibilitat al teu vot.

La votació està oberta fins al 6 d’octubre, ¡no et quedes sense donar suport a Teulada Moraira!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *