Medi ambient

Teulada Moraira ja té l’aigua apta per al consum

Tot i que fa diverses setmanes que les anàlisis indicaven resultats favorables, Salut Pública ha esperat a noves analítiques
Una persona es renta les mans en una aixeta / Imatge d'arxiu

Després de setmanes d’incertesa, Salut Pública ha declarat l’aigua de Teulada Moraira apta per al consum. Aquesta notícia arriba després de diversos controls positius.

Primer, l’empresa concessionària Hidraqua ha realitzat les analítiques necessàries. Segons aquestes proves, l’aigua està dins dels paràmetres de seguretat. Per tant, ja es pot beure, cuinar i preparar aliments amb normalitat.

Final de les restriccions: l’aigua és declarada apta per al consum

En conseqüència, les restriccions establides es retiren definitivament. Els veïns de Teulada Moraira ja poden utilitzar l’aigua per a tots els usos. Així mateix, les autoritats confirmen que no hi ha cap risc per a la salut.

Tot i que fa diverses setmanes que les anàlisis indicaven resultats favorables, Salut Pública ha esperat. Volien garantir la seguretat mitjançant diverses analítiques consecutives.

Agraïments de l’alcalde

L’alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, ha expressat la seua satisfacció. “Han sigut setmanes difícils per a tots els veïns”, ha dit. Llobell ha agraït la comprensió i paciència dels ciutadans.

També ha felicitat els departaments implicats de l’ajuntament. Segons Llobell, la gestió ha sigut ràpida i eficaç. A més, ha anunciat que ja estan treballant en noves infraestructures.

D’altra banda, l’alcalde ha destacat la necessitat de millores per evitar futurs problemes. En aquest sentit, assegura que estan prenent mesures per evitar que la sequera torne a afectar de manera tan greu el municipi.

Llobell ha conclòs afirmant que Teulada Moraira continuarà sent “el millor lloc per viure”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *