Medi ambient

Teulada rep quatre subvencions mediambientals per part de la Diputació d’Alacant

El consistori rep en total 26.674 euros per a invertir en el municipi
Aj. Teulada / Redacció

L’Ajuntament de Teulada, a través de la seua Regidoria de Medi Ambient, dirigida per Pilar Vidal, ha rebut quatre subvencions de la Diputació d’Alacant, que sumen un total de 26.674,62 euros.

La primera subvenció, de 17.857,00 euros, es destina a la “execució d’actuacions per a la prevenció d’incendis forestals”. Aquests fons permeten realitzar treballs silvícoles per a mantindre la vegetació segons el que estableix el Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals del municipi, amb l’objectiu de crear una àrea tallafocs en terrenys públics ubicats al Cap d’Or, adjacents a vivendes.

La segona subvenció, de 2.039,12 euros, es centra en la “realització de tractaments d’esterilització de colònies urbanes de gats sense propietari”. Aquests fons s’utilitzen per a dur a terme el procediment CES (Capturar-Esterilitzar-Soltar), contribuint així al control de les colònies de gats al municipi.

La tercera subvenció, per valor de 3.257,40 euros, està destinada a la “realització de tractaments de control de dípters”. Aquesta ajuda permet la implementació de mesures de control d’insectes com mosques i mosquits, millorant així la salubritat pública.

Finalment, la quarta subvenció, amb una quantia de 3.521,10 euros, s’aplica a la “conservació i millora de senders locals homologats”. En concret, els treballs se centraran en el sender local homologat SLCV-50 ‘Barranc de la Viuda – Cala Llebeig’, per al seu manteniment i millora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *