Esports

Tiphani Knight i Xinyi Gu asseguren les seues places en La Sella Open

El torneig no sols promet un espectacle esportiu d'alt nivell, sinó que també busca consolidar-se com una gran celebració del golf femení
Tiphani Knight en un torneig / La Sella Golf

La Sella Open no sols promet un espectacle esportiu d’alt nivell, sinó que també busca consolidar-se com una gran celebració del golf femení.

Tiphani Knight, jove promesa del golf, es va assegurar una de les invitacions per a la Sella Open en véncer en el torneig classificatori celebrat en el DoubleTree by Hilton Islantilla Beach Golf Resort els passats 26 i 27 d’agost. Knight va firmar una targeta de 149 colps (+5) en dos rondes de joc, demostrant el seu talent i determinació.

Per part seua, Xinyi Gu, del Club de Golf Manises, es va alçar amb l’última plaça per a la Sella Open després d’imposar-se en el classificatori celebrat el 15 de setembre en el mateix camp de La Sella. Gu va aconseguir fer el parell del camp (72 colps), superant amb un gran avantatge a les seues companyes i assegurant la seua participació en el torneig.

Expectatives per a la Sella Open 2024

L’edició d’este any de La Sella Open promet ser un esdeveniment inoblidable, amb un recorregut totalment renovat i cobert al 100% amb bermuda, una herba que no sols requerix menys aigua, sinó que també oferix un millor nivell de presentació, adaptant-se a les condicions climatològiques de la regió.

El torneig no sols és especial per la qualitat del camp, sinó també per l’equip que el manté. Jimena Blanco, responsable de manteniment, lidera el major contingent de greenkeepers femenines en la història del LET, un detall que subratlla el compromís de La Sella Open amb la igualtat i l’apoderament femení en l’esport.

La Sella Open 2024 no sols serà un aparador del millor golf femení, sinó també una celebració de la dedicació i l’esforç que envolten este esport, des de les jugadores fins als equips que el fan possible.

Un torneig per a elles

La Sella Open no sols promet un espectacle esportiu d’alt nivell, sinó que també busca consolidar-se com una gran celebració del golf femení. Amb el lema “un torneig per a elles”, l’organització ha posat especial èmfasi a donar suport a la carrera professional de les golfistes, donar visibilitat al golf femení i fomentar el talent emergent en este esport. Per a això, s’han reservat dos places per invitació per a jugadores amateurs espanyoles, oferint una oportunitat única de competir al costat de les millors golfistes del rànquing internacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *