Nadal

Torna la Fira de Nadal de Calp amb nou format i ubicació

Se celebrarà al llarg de tots els caps de setmana de desembre en la plaça Major
Presentació de la X Fira de Nadal de Calp / Ajuntament de Calp

L’Ajuntament de Calp ha començat els preparatius de la X Fira de Nadal 2024, que enguany se celebra amb importants novetats.

La fira, que anteriorment se celebrava pels carrers del centre històric, es traslladarà a la plaça Major i, a més, tindrà lloc durant tots els caps de setmana de desembre, en lloc de concentrar-se en el pont de desembre, com en edicions anteriors.

L’objectiu principal de la X Fira de Nadal és promoure el teixit empresarial i associatiu de Calp, així com oferir un atractiu addicional als turistes que visiten el municipi, fomentant al mateix temps la participació activa dels calpins en l’impuls de les empreses i associacions locals.

Entre les modificacions d’enguany, destaca la possibilitat que un major nombre d’empreses i associacions puguen participar, mentre s’amplien les activitats organitzades per l’Ajuntament de Calp per a fomentar el comerç local durant les festes nadalenques.

El termini d’inscripció per a comerciants, associacions, empreses de serveis i hostalers interessats a participar s’obri a partir del dilluns 30 de setembre i romandrà obert fins al 25 d’octubre. Les inscripcions es gestionaran a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, i des de Creama Calp s’oferirà tota la informació necessària i es resoldran els dubtes que puguen sorgir.

La X Fira de Nadal es desenvoluparà durant els dies 5, 6, 7, 8, 13, 14, 15, 20, 21, 22, 27, 28 i 29 de desembre de 2024.

Estarà dividida en dos torns: el primer (del 5 al 8 i del 13 al 15 de desembre) destinat principalment a empreses de comerç i serveis i associacions sense ànim de lucre.

El segon torn (del 20 al 22 i del 27 al 29 de desembre) es destinarà a les empreses del sector hostaler.

En funció del nombre de participants i de les necessitats organitzatives, alguns podran sol·licitar participar en torns addicionals, més enllà del que els corresponga segons la seua classificació empresarial.

Aquest esdeveniment oferix l’oportunitat de gaudir de l’ambient nadalenc i col·laborar amb diverses associacions de fins benèfics i caràcter festiu de Calp. La fira comptarà amb una àmplia oferta d’activitats lúdiques, incloent-hi actuacions musicals, cercaviles, concerts, tallers, exposicions i molt més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *