Educació

Tot a punt per a un nou curs escolar a Ondara

L'Ajuntament d'Ondara ha dut a terme una sèrie de treballs de manteniment i millores en diverses instal·lacions educatives
Imatge de la visita a algunes de les instal·lacions educatives millorades / Ajuntament d'Ondara

Tot està preparat perquè dilluns, 9 de setembre, comence el nou curs escolar en els nivells d’infantil, primària i secundària. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Manteniment d’Infraestructures, dirigida per Miguel Gomis, ha realitzat treballs de manteniment i millores en diverses instal·lacions educatives. Això respon a les necessitats plantejades per la Regidoria d’Educació, dirigida per Rosa Ana Marí. Les obres han sigut executades pel personal de manteniment i la Brigada Municipal SINMA, amb l’objectiu de tindre-ho tot llest per a la reobertura dels centres educatius el dilluns.

Entre les intervencions principals per a este curs escolar es troben l’adequació d’interiors i patis dels col·legis Sanchis Guarner i Marjals, seguint les peticions de les seues respectives direccions. Segons el regidor Miguel Gomis, els treballs més destacats inclouen la reparació i pintura dels pilars en el Sanchis Guarner, així com de les taules de fusta. S’ha revisat tota la fontaneria, lavabos i sanitaris, realitzant reparacions de pintura necessàries. També s’han revisat i reparat tots els equips d’aire condicionat dels centres, substituint dues unitats defectuoses. La neteja dels vidres exteriors, labors de pintura, reparacions en banys, treballs de jardineria i manteniment de gespa artificial, juntament amb reparacions de fusteria en portes, han sigut altres actuacions dutes a terme.

A l’Escola Infantil Municipal Joaquina Gavilà, gestionada per l’empresa municipal SINMA, s’han realitzat els treballs de manteniment i reparacions necessàries tant a l’interior de les aules com en les zones comunes i exteriors, incloent-hi l’àrea enjardinada i la gespa artificial. Entre les labors efectuades destaquen la revisió de tots els aparells d’aire condicionat, el manteniment del pati i dels arbres, així com la revisió de totes les claus d’aigua i termos.

Més millores de cara al nou curs escolar

Cal esmentar que en l’Escoleta, la Regidoria de Manteniment d’Infraestructures durà a terme el reemplaçament de la malla metàl·lica que separa el centre de l’aparcament adjacent. També està previst que aquesta setmana comencen les obres de la nova coberta en l’accés a l’escoleta infantil municipal, un projecte valorat en 28.500 euros i que va ser el més votat en els pressupostos participatius de 2023. L’execució es realitzarà enguany, 2024. Aquestes obres es faran en horari de vesprada per a no interferir en les activitats lectives de l’escoleta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *