Esports

Tribut a Carlos Morelló en la Travessía nadant de Sant Roc

Els majorals van realitzar una emotiva presentació de la prova en la qual va ser present la família Morelló
Majorales al costat de la família de Carlos Morelló / Javier Zamora

Amb algunes setmanes de retard, els majorales de Sant Roc han donat el tret d’eixida a la XIX Travessia nadant de Sant Roc, que a partir d’esta edició portarà el nom de Memorial Carlos Morelló. Este homenatge rendix tribut al jove dianense, fundador del Club Natació Dénia i col·laborador en l’organització de diverses edicions de la travessia. Morelló, qui va morir fa alguns anys, serà recordat en cada futura edició d’esta prova que tant va contribuir a consolidar.

La presentació de la travessia va estar carregada d’emoció. José Salvador Ronda, un dels majorales, va ser l’encarregat de conduir l’acte i explicar la raó per la qual la travessia portarà el nom de Carlos Morelló. La família de Carlos, inclosos els seus pares, esposa i fills, va ser present en l’esdeveniment. En un gest simbòlic, Ronda va entregar a Carles, fill de Morelló, un quadre amb la samarreta que es distribuirà a tots els participants, la qual porta impresa la imatge del seu pare.

El moment més emotiu va arribar quan Mónica Berenguer, amiga personal de Morelló i expresidenta del Club Natació Dénia, va dedicar unes sentides paraules en la seua memòria, que van tocar el cor de tots els assistents.

Detalls tècnics de la travessia

La XIX Travessia nadant de Sant Roc se celebrarà diumenge que ve 15 de setembre i comptarà amb quatre distàncies: 5.000 metres, 1.500 metres, 500 metres, i una última de 200 metres dedicada als més joves. La distància de 5.000 metres és la més llarga i poc comuna entre els nadadors habituals, la qual cosa afig un desafiament especial a la prova.

La platja de l’Escullera Nord serà l’escenari de la línia d’eixida i meta. Els primers a llançar-se a la mar seran els participants en la distància de 1.500 metres, els qui iniciaran a les 9.30 hores. Cinc minuts després, començarà la prova de 5.000 metres. Una vegada concloguen ambdues, es donarà inici a les proves més curtes.

Hi haurà trofeus per als tres primers classificats de cadascuna de les categories, tant en la branca masculina com en la femenina, reconeixent l’esforç i la dedicació dels participants en esta emotiva i significativa travessia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *