Triomf del CD Olímpic Xàtiva davant un debilitat CD Dénia (2-0)

Els dianenses van acudir a este partit amb 12 jugadors i el porter suplent David va haver d'actuar de jugador ja en la primera part
Raúl García jugador dianense / Javier Zamora

El primer partit de la Lliga Comunitat 24/25 va portar amb si la primera derrota per al CD Dénia, que va caure en el camp de “La Murta” davant el CD Olímpic Xàtiva per 2-0 en un partit marcat per les dificultats de l’equip dianense, que només va poder comptar amb dotze jugadors, incloent-hi el porter suplent David Ferrer, qui va acabar jugant com a davanter centre després d’una lesió primerenca.

Els locals, amb un onze en gran part reconegut de la temporada passada però amb la incorporació de Pallarés en banda i Ekedi en la davantera, va prendre la iniciativa des del començament. Les primeres aproximacions perilloses van arribar per la banda esquerra, destacant les accions d’Álex Tormo. No obstant això, la defensa visitant, ben ordenada prop de la seua àrea, va complicar la tasca de l’equip local.

Malgrat el control de l’Olímpic, les ocasions clares de gol es van fer esperar. La millor oportunitat de la primera part va arribar en el minut 39, quan Ekedi va realitzar una jugada personal que va culminar amb un tir detingut pel porter Álex.

El final de la primera mitat va ser intens. Pallarés va tindre una gran oportunitat en el minut 44, però el seu tret va passar per damunt del travesser amb el porter ja vençut. La tensió va continuar amb una rematada de Mauro Melo en el temps afegit i l’expulsió de Mario del Dénia per doble groga, deixant al seu equip amb deu jugadors i sense canvis disponibles.

Domini i gols locals

Amb la represa, el tècnic local, Marcos Camacho, va portar a cap tres canvis estratègics que van donar resultat immediat. Van entrar Tobías, Santi i Rueda, i l’equip local va augmentar la pressió sobre els dianenses. En el minut 53, la insistència dels xativins es va traduir en gol quan David, l’improvisat davanter i porter suplent del CD Dénia, es va introduir la pilota en la seua pròpia porteria després d’una rematada de Carles.

Pese al gol, el CD Dénia no va baixar els braços i va tractar de reaccionar, aconseguint algunes aproximacions a l’àrea rival. No obstant això, els locals van controlar el partit amb solvència. El segon gol va arribar en el minut 83, quan Gio va aprofitar un rebuig del porter per a anotar des de la posició de davanter centre. Encara que Tobías va tindre una última oportunitat en el minut 86, el porter Álex va estar atent per a evitar el tercer.

Derrota per al CD Dénia que haurà de treballar a superar les adversitats que han marcat el seu inici de temporada.