Triomf i lideratge per al CD Paidos- F. Fernández Luna

El conjunt col·legial va sumar la seua segona victòria de lliga en guanyar a l'At. Morvedre per 8 a 2
Plantilla del CD Paidos - F. Fernández Luna 2024 / CD Paidos Dénia

El CD PaidosF. Fernández Luna va aconseguir una victòria irresistible per 8-2 davant l’At. Morvedre en el pavelló municipal de Dénia, en un partit corresponent a la segona jornada de la lliga Juvenil Preferent. El conjunt dianense va mostrar la seua superioritat des del primer minut, imposant un joc de pressió alta i gran profunditat que va desbordar al seu rival.

El primer tant va arribar en el minut 13, quan Andreu va obrir el marcador per als locals. No obstant això, l’At. Morvedre va aconseguir sorprendre en una jugada aïllada, amb Marcos anotant l’empat 1-1, marcador amb el qual es va arribar al descans.

En la segona mitat, el domini del Paidos va ser total. Els dianenses van controlar la possessió i van augmentar la intensitat en el seu joc, la qual cosa es va reflectir en una sèrie de gols que van anar minant la resistència dels visitants. L’efectivitat ofensiva de l’equip local va quedar plasmada amb els gols d’Andreu, que va completar un hat-trick, a més dels punts de Pau, Hernández, VicenteDani i Hugo, que van segellar el marcador final de 8-2.

Amb esta victòria, el CD PaidosF. Fernández Luna es col·loca com a líder de la classificació i ja es prepara per al seu pròxim repte, que serà davant el Futsal Sant Vicent en condició de visitant.

Entrenament amb la Selecció Autonòmica

Hugo Pons , Cayetano Iglesias , Carlos Herrera | Paidos

A més, en l’inici d’esta setmana, els jugadors cadets del CD PaidosHugo Pons, Cayetano Iglesias i Carlos Herrera, al costat dels juvenils Pau Valero i Andreu Ivars, van participar en els entrenaments de la Selecció Valenciana sub-16 i sub-19 en el pavelló d’Alfafar, un gran reconeixement al talent que estos joves estan demostrant en la competició.