UD Calpe i FC Torrevieja es van repartir els punts (1-1)

El gol del visitant Carmona en el minut 90 va deixar amb la mel en els llavis a l'equip calpí
Fede autor del gol calpí / Javier Zamora

La UD Calpe va veure com se li escapaven els tres punts en la recta final del partit davant el CF Torrevieja, en una trobada que va acabar amb empat 1-1 gràcies a un gol de Carmona en l’últim sospir. Tots dos equips es van mostrar ben plantats en el terreny de joc, intentant imposar el seu ritme de joc des de l’inici.

Els locals, que van dominar la possessió de la pilota, van generar diverses oportunitats perilloses sobre el marc defés per Héctor. No obstant això, el gol es va fer esperar i no va arribar fins al tall del descans, quan Fede va aprofitar un bon centre per a rematar i posar l’1-0 en el marcador, permetent a la UD Calpe en anar-se al vestuari amb avantatge.

En la segona mitat, l’equip dirigit per Lauro Techeira va mantindre el control del joc, encara que el CF Torrevieja va començar a pujar les seues línies a la recerca de l’empat. Techeira va intentar mantindre la frescor del seu equip amb diversos canvis, però els visitants no van deixar de pressionar.

En el minut 90, una falta lateral ben executada pel CF Torrevieja va trobar a Jorge Carmona, el central visitant, qui amb un potent tret va aconseguir batre al porter local, Adrián, i establir l’empat 1-1 en el marcador.

El partit va finalitzar amb aquest amarg empat per als calpins, que van veure com se’ls escapava una victòria que semblava segura. Ara, hauran de treballar a corregir els errors per a assegurar-se que no es repetisca esta situació en futures trobades.