Obres

Últimes actuacions a les obres del tram final del vial J a Calp

Permetrà desviar el trànsit de la zona costanera cap a la carretera nacional
Obres del tram final del vial J / Aj. Calp

L’Ajuntament de Calp continua avançant en la millora de la seua infraestructura urbana amb les obres del tram final del vial J, que connectarà importants avingudes de la localitat. L’alcaldessa, Ana Sala, acompanyada per membres del consistori i tècnics del projecte, ha visitat recentment el lloc de les obres per supervisar-ne l’evolució.

Aquest tram, de més de 500 metres de longitud, suposarà un canvi significatiu en la circulació viària, ja que permetrà desviar el trànsit de la zona costanera cap a la carretera nacional sense necessitat de travessar el nucli urbà. Amb la finalització d’aquest projecte, que es remunta al Pla General de 1989, es completarà una de les actuacions clau de l’actual legislatura.

Visites a les obres del vial J | Aj. Calp

A més de millorar la connectivitat, el nou vial, que s’anomenarà avinguda Felip VI, inclourà totes les infraestructures necessàries, com xarxes de sanejament, enllumenat públic i sistemes de drenatge urbà. La urbanització també preveu voreres amples i una mediana enjardinada, pensada per millorar tant l’estètica com la sostenibilitat de la zona.

Ana Sala ha subratllat que este projecte és només una part dels objectius que s’han proposat per a esta legislatura: “Volem que Calp siga un municipi modern, amb unes infraestructures que estiguen a l’altura del creixement que estem experimentant. Estem complint amb el nostre compromís de millorar l’accés a les urbanitzacions i descongestionar el trànsit”.

El regidor d’Urbanisme, Juan Manuel del Pino, també ha destacat la importància d’estes obres, assenyalant que altres projectes viaris, com el vial de Puerto Blanco i el vial Ràfol-Empedrola, estan també en marxa, amb l’objectiu de fer de Calp un lloc més accessible i millor connectat per a tots els seus habitants i visitants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *