Successos

Detingut un segon individu pel crim de Dénia

L'arrest s'ha produït el dijous, al migdia, menys de 24 hores després de la primera detenció
Lloc dels fets / Tino Calvo

Un segon individu ha sigut detingut este dijous al migdia per la seua presumpta implicació en l’assassinat d’un home, ocorregut dimecres passat a Dénia (Alacant). La víctima va ser abatuda d’un tret al cap per dos desconeguts que ocultaven la seua identitat amb cascos mentres circulaven en una motocicleta.

Segons informa l’agencia EFE, la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha confirmat la detenció durant la inauguració d’un pas subterrani sota l’A-77, dissenyat per a connectar el baixador de Rodalia amb el campus de la Universitat d’Alacant (UA). Bernabé ha informat que l’arrest es va produir pocs minuts abans del migdia i ha assenyalat que el detingut és presumptament un dels dos autors de l’homicidi.

Bernabé ha felicitat la Policia Nacional per la seua “efectivitat”, aconseguint totes dues detencions en menys de 48 hores, i ha destacat que la investigació continua en marxa, sota secret de sumari per orde judicial.

Este nou arrest se suma al d’un altre individu, de nacionalitat espanyola, realitzat ahir en el marc d’una investigació que podria estar relacionada amb un ajust de comptes vinculat al narcotràfic, segons van informar fonts pròximes al cas.

El crim va tindre lloc dimecres passat en un garatge del carrer Patricio Ferrándiz a Dénia. Dos atacants, a bord d’una motocicleta, van disparar un sol tir mortal al cap de la víctima abans de fugir. La motocicleta va ser localitzada poc després prop d’un edifici en els voltants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *