Dénia FM

Veïns de Xàbia salven la vida d’un jove moixó protegit

Gràcies a la ràpida intervenció ciutadana, un mussol en perill ha estat rescatat i està en camí de recuperar-se al Centre de Recuperació d'Aus
moixó protegit / Redacció

La conservació del nostre entorn natural és una causa que ens ompli de satisfacció, i quan rebem notícies sobre l’ajuda que la mà humana pot brindar a la fauna, el sentiment és doblement positiu. En aquest context, la Policia Local de Xàbia ha informat d’una acció que demostra el compromís dels ciutadans amb la protecció de les espècies.

Recentment, uns veïns de Xàbia van rescatar un moixó europeu, també conegut com a Athene Noctia, un jove mussol que es trobava desorientat al mig del carrer. Els xabiencs que van intervenir en el rescat van salvar literalment la vida d’aquest petit rapaç, portant-lo immediatament a les dependències de la Policia Local.

Aquesta intervenció té una importància especial, ja que el moixó figura en el Llistat d’Espècies Silvestres en Règim de Protecció Especial. Després de verificar que l’animal es trobava en bon estat, els agents van assegurar que estava fora de perill. A més, es van posar en contacte amb el Centre de Recuperació d’Aus, els especialistes del qual es faran càrrec del moixó per cuidar-lo fins que estigui preparat per tornar al seu hàbitat natural.

Aquesta notícia no només és un recordatori del nostre deure envers la natura, sinó també una crida a l’acció per a tots els ciutadans. Si veieu algun animal que necessita assistència, oferiu-li la vostra ajuda. Un petit gest pot salvar una vida i, alhora, donar-nos una alegria als humans, tornant a la natura una part del que fa per nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *