Entrevistes Primer Café

Vicente Doménech, l’ànima darrere de ‘Xàbia Meravellosa’, la pàgina que enamora a més de 29.000 persones

Entrevista en 'El Primer Café' de Dénia Fm con Vicente Doménech de 'Xàbia Meravellosa'
Vicente Doménech 'Xàbia Meravellosa' / Redacció

Més de 29.000 persones estan captivades per la bellesa de Xàbia gràcies a la pàgina de Facebook ‘Xàbia Meravellosa‘. Aquest projecte, que destaca per la seua capacitat de capturar la cultura, la història i la vida quotidiana d’aquesta localitat, està administrat per Vicente Doménech, qui ha compartit en una entrevista a Dénia FM els detalls de la seua inspiració i la gestió de la pàgina.

Vicente ha explicat que la inspiració per crear ‘Xàbia Meravellosa’ va sorgir del seu amor profund per la seua terra. L’objectiu principal de la pàgina és compartir amb el món la bellesa i el patrimoni de Xàbia, i aconseguir que tant residents com visitants valoren i respecten aquesta localitat tan especial.

Des del seu inici, la pàgina ha evolucionat considerablement, formant una comunitat fidel i activa que interactua diàriament amb les publicacions.

La pàgina ‘Xàbia Meravellosa’ no només és un espai on es comparteixen fotos, sinó que s’ha convertit en un punt de trobada per a tots aquells que estimen aquesta localitat. Vicente Doménech, amb la seua càmera i la seua dedicació, continua fent que Xàbia siga un lloc encara més meravellós per a tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *