Societat

Xàbia acull la signatura de l’Acord Comarcal per l’Ocupació

PACTE'MA, municipis de la comarca i sindicats han secundat aquest document
Signatura de l'Acord Comarcal per l’Ocupació / Creama

Xàbia ha acollit, aquest 18 de setembre, la signatura de l’Acord Comarcal per l’Ocupació – PACTE’MA, amb la presència dels representants dels 32 municipis que conformen la Marina Alta, així com de sindicats com UGT i CCOO, i la CEV en representació del sector empresarial.

L’acte marca la culminació d’un procés de diàleg entre els agents socials de la comarca, que han expressat la seua voluntat d’unir esforços per impulsar mesures que afavorisquen el desenvolupament territorial i fomenten la creació d’ocupació i creixement econòmic.

Participants a la signatura del pacte | Creama

Carlos Pastor, president de PACTE’MA i de Creama, ha sigut una de les figures destacades de l’esdeveniment, mentre que Elías Amor Bravo, Director General de Labora, i Cortes María Martínez de las Heras, Directora Territorial de Labora a Alacant, han valorat l’acord com un referent dins dels pactes territorials de la Comunitat Valenciana.

Els sindicats i la CEV han coincidit en reconéixer la tasca del grup tècnic de PACTE’MA i la importància de Creama com a secretaria tècnica, subratllant l’acord com a una eina clau per al desenvolupament d’estratègies comunes en matèria d’ocupació de qualitat.

PACTE’MA forma part del programa Avalem Territori, finançat per Labora i el Ministeri de Treball i Economia Social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *