Esports

Xàbia es vestirà de gala per a celebrar la XVIII Gala de l’Esport

Este esdeveniment s'ha consolidat com una de les cites més esperades pels amants de l'esport en el municipi
Toni Molina i Rosa Cardona / Ayto Xàbia

El pròxim 27 de setembre, Xàbia es vestirà de gala per a celebrar la XVIII Gala de l’Esport, un esdeveniment que, any rere any, s’ha consolidat com una de les cites més esperades pels amants de l’esport en el municipi. Esta gala no sols ret homenatge als esportistes més destacats, sinó que també valora els principis fonamentals que l’esport encarna: esforç, dedicació, superació i companyonia.

L’Ajuntament de Xàbia, fidel al seu compromís de promoure l’esport en totes les seues formes, tornarà a premiar a aquells atletes locals que han demostrat un rendiment excepcional en les seues respectives disciplines al llarg de l’últim any. Però la gala no es limitarà als assoliments esportius; també serà una oportunitat per a reconéixer a les persones que, des de l’ombra, han contribuït de manera significativa al creixement i promoció de l’esport en la localitat.

Un dels moments més emotius de la nit serà, sens dubte, el lliurament del Guardó Maurice Cheutin. Este prestigiós premi, que porta el nom d’un incansable promotor de l’esport a Xàbia, s’atorga a aquells que han dedicat la seua vida a fomentar l’activitat física en la comunitat. El guardó no sols reconeix el treball realitzat, sinó que també servix com un recordatori de l’impacte que una sola persona pot tindre en la vida esportiva d’un municipi.

A més, durant la gala, s’atorgaran premis al mèrit esportiu, reconeixent a aquells atletes locals que han aconseguit assoliments excel·lents durant l’any. Estos premis celebren no sols les victòries en el camp de joc, sinó també l’esforç diari i la constància que caracteritzen als veritables esportistes.

Un dels premis més esperats serà el reconeixement a l’esportista destacat de Xàbia en 2024, una distinció dirigida a una figura no professional que haja demostrat un lliurament i passió inigualables en la seua disciplina. Este premi busca destacar no sols els assoliments esportius, sinó també l’esperit inspirador dels qui representen els valors de l’esport de manera exemplar.

La gala també inclourà la projecció d’un emotiu vídeo centrat en l’esport inclusiu, un segment que ressaltarà la importància de la integració, l’esforç i la superació personal. Este audiovisual serà un recordatori del poder de l’esport com a ferramenta d’inclusió, capaç d’unir a persones de totes les edats i capacitats entorn d’un objectiu comú.

“Per a mi és un gran orgull poder reconéixer el mèrit, el treball i la constància dels esportistes de Xàbia que estan lluitant amb tot el seu esforç per a fer realitat els seus somnis”, ha declarat el regidor d’esports, Toni Molina.

La XVIII Gala de l’Esport de Xàbia, que es durà a terme en el Palau Municipal d’Esports M.B.A. a les 18.30 hores, promet ser una nit carregada d’emocions, on la comunitat s’unirà per a celebrar el veritable esperit de l’esport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *