Gastronomia

16 bars i restaurants participen en la II edició ‘Ondara es destapa’

Se celebrarà els divendres del 18 d'octubre al 29 de novembre
Presentació de la II edició 'Ondara es destapa' / Ajuntament d'Ondara

La segona edició de la Ruta de la Tapa a Ondara se celebrarà els divendres del 18 d’octubre al 29 de novembre.

L‘alcalde, José Ramiro i l’edil de Promoció Econòmica, Raquel Mengual han presentat esta nova edició d”Ondara es destapa’, que es va engegar als mesos de maig i juny.

Un total de 16 bars i restaurants d’Ondara participaran en aquesta saborosa proposta culinària: Bar Friends, Cafè Sendra, Bar-Rte Racó d’Ondara, Bar Gavilà, Cafeteria Centre Social, Restaurant Desig, Restobar La Mona, Bar-Rte ExisZe, Bar Prado, Kiko’s Bar, Bergante, Bar el Bosc, Allí Baix Bar, Hotel Ramis, Bar Cafeteria Karma, i Bar La Dinaora.

Segons ha explicat Mengual, per aquesta segona edició de la ruta de la tapa s’ha triat els divendres com a dia per oferir-les.

La metodologia serà de tapa lliure; cada establiment tindrà plena llibertat en l’elaboració de la tapa, que podrà ser la mateixa o anar variant cada setmana, segons decidisca cada bar participant; també tindrà llibertat cada establiment per a posar l’horari en que se servirà la tapa.

El preu serà tapa més beguda, cervesa, vermut o vi, per 3,5 euros. Tots els clients que completen la Ruta de Tapes en els 16 locals participants, entraran al sorteig de 2 sopars per 2 persones.

Per això s’ha creat un passaport de la Ruta de la Tapa, que podran anar segellant en cada local que visiten i consumisquen la tapa. El passaport es depositarà en l’Espai Català i, finalitzada la ruta, es realitzarà un sorteig entre tots els passaports completats.

Ramiro i Mengual han animat a la ciutadania a participar en ‘Ondara es destapa’, que serà “un bon aparador per degustar el producte local, i una bona forma de conèixer la gastronomia d’Ondara”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *