Successos

Accident sense ferits entre la Venta de Posa i el creuament de La Xara

La conductora, que va perdre el control del vehicle, superava quatre vegades el màxim permés d'alcohol

A les 00:24 h de la matinada del dissabte, s’ha produït un accident de trànsit. Aquest ha ocorregut a la carretera de Xàbia i Gata en direcció a Dénia. L’incident ha tingut lloc entre la Venta de Posa i el creuament de La Xara. No hi ha hagut cap persona ferida.

L’accident ha estat protagonitzat per una conductora que ha perdut el control del vehicle. Les autoritats han arribat ràpidament al lloc dels fets. Després de comprovar l’estat de la conductora, l’han sotmès a una prova d’alcoholèmia. Aquest és un procediment habitual en accidents de trànsit.

La conductora quadruplicava la taxa d’alcohol en el control realitzat després de l’accident

En un primer test, la conductora ha donat positiu amb una taxa d’1,20 mg d’alcohol en aire espirat. Aquesta xifra supera àmpliament el límit legal permès a Espanya, que és de 0,25 mg. Posteriorment, se li ha realitzat una segona prova d’alcoholèmia, on ha donat un resultat d’1,11 mg.

Això significa que la conductora superava quatre vegades el màxim permès. A més, com a conseqüència, ha estat denunciada per un delicte contra la seguretat viària. La conducció sota els efectes de l’alcohol és una de les principals causes d’accidents greus a les carreteres espanyoles.

Per tant, les autoritats han recordat la importància de no conduir sota els efectes de l’alcohol. L’accident no ha causat danys personals, però sí desperfectes materials. Afortunadament, no hi ha hagut cap altra víctima implicada en el sinistre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *