Cultura

Actuacions musicals i ball al Dénia Festival de les Humanitats 2024

Recordem que aquest festival tindrà lloc del 24 al 26 d’octubre
Imatge d'un violista d'orquestra simfònica en plena execució / stokkete (Envato)

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Dénia ha preparat un complet programa d’activitats musicals i de ball dins del Dénia Festival de les Humanitats 2024. Aquest festival tindrà lloc del 24 al 26 d’octubre, i les activitats paral·leles es desenvoluparan en diferents espais de la ciutat.

Música en viu i piano obert

Entre les activitats destacades, l’alumnat del conservatori Tenor Cortis de Dénia i de l’Agrupació Artística Musical de Dénia oferirà música en viu el divendres 25 d’octubre. Aquesta actuació es realitzarà entre les 5 i les 8 de la vesprada a dos punts: la Glorieta i l’entrada del Centre Social. A més, al Centre Social es duran a terme diverses sessions de debat del festival.

Però això no és tot. Dissabte 26 d’octubre, de 10 a 14 hores, s’ha organitzat l’activitat “piano obert”. Les persones que vulguen tocar el piano davant del públic podran fer-ho a l’entrada del Centre Social. No obstant això, serà necessari reservar prèviament una franja horària, enviant un correu a cultura@ayto-denia.es. Cadascuna de les actuacions tindrà una duració màxima de 15 minuts. Així es fomenta la participació ciutadana en el festival.

Taller de ball swing

També dissabte, però ja per la vesprada, de 19 a 21 hores, la plaça del Consell acollirà una exhibició de ball swing. L’escola de swing de La Marina, Lindy Hop, serà l’encarregada d’oferir un taller per als assistents. Aquest taller, a més de mostrar l’art d’aquest estil de ball, busca fomentar la participació i la diversió entre els visitants del festival.

Amb aquestes activitats, el Dénia Festival de les Humanitats 2024 no sols oferirà debats i conferències, sinó que també implicarà als assistents amb propostes culturals participatives, tant musicals com de ball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *