Societat

Benito Mestre parlarà hui del Dénia Festival de les Humanitats 2024 a Onda Cero

Podràs seguir l'entrevista al 107.2 FM (Dénia) o al 95.9 FM (Marina Alta), a partir de les 13:05h

Hui, dijous, a les 13:05h, el programa Más de Uno Dénia Marina Alta oferirà una entrevista especial amb Benito Mestre Caudeli. Mestre és el president del Cercle Empresarial de La Marina Alta (CEDMA) i patró de la Fundació Dénia Ciutat Creativa de la Gastronomia. Durant l’entrevista, es donaran detalls de l’inici del Dénia Festival de les Humanitats 2024, que arranca hui mateix. A més, es tractaran qüestions relacionades amb l’actualitat del CEDMA.

Podràs seguir l’entrevista al 107.2 FM (Dénia) o al 95.9 FM (Marina Alta).

Un festival per a reflexionar sobre el futur de la comarca

El festival porta per lema “Desconfinar el futur: els límits”. Durant tres dies, es reuniran figures rellevants de diversos àmbits. Per exemple, destacats pensadors com el filòsof Massimo Cacciari o el periodista John Carlin participaran en les ponències. Així mateix, la biòloga María Blasco i altres experts de primer nivell debatran sobre les incògnites que ens presenta el futur.

Ponències i temes d’actualitat al Dénia Festival de les Humanitats

El festival abordarà temes crucials per al futur de la humanitat. Entre altres, es parlarà sobre la intel·ligència artificial, l’ecologia i les estructures socials. Així, els ponents intentaran anticipar els reptes que haurem d’afrontar com a societat.

Per una altra banda, com en edicions anteriors, el festival també inclourà activitats culturals. Tots aquells que vulguen poden assistir a les conferències i debats. Per a participar, sols cal inscriure’s a través de la pàgina web del festival.

En definitiva, aquest esdeveniment és una oportunitat única per a reflexionar sobre els grans desafiaments de la nostra societat. No et perdes l’entrevista amb Benito Mestre hui a Más de Uno Dénia Marina Alta per conéixer tots els detalls d’aquest important festival.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *