Política

Bous i Sanitat, a debat a la tertúlia ‘Els Quatre Cantons’ d’Onda Cero

La taula està conformada per quatre alcaldes de la Marina Alta de quatre municipis diferents i de divers color polític

Aquesta setmana, el programa de debat polític Els Quatre Cantons reunirà diverses figures polítiques per parlar sobre temes rellevants per a la comarca. El programa, retransmés tots els divendres a partir de les 13:10 hores, és conduït pel periodista dianense Ángel Serrano.

Aquest divendres 4 d’octubre, el debat comptarà amb la participació de l’alcaldessa de Calp, Ana Sala (Somos Calpe), l’alcalde de Pedreguer, Sergi Ferrús (Compromís), l’alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell (PP) i, com a novetat d’aquesta setmana, l’alcalde d’Ondara, José Ramiro (PSPV-PSOE). La incorporació de Ramiro ampliarà les perspectives en aquest espai plural i divers.

Temes de debat: festejos taurins i sanitat pública

En aquesta edició de la tertúlia, els alcaldes debatran sobre dos temes principals. D’una banda, es discutirà el futur dels festejos taurins a la comarca, una qüestió que genera debat entre els municipis. Per altra banda, els participants abordaran la situació de la sanitat pública, centrant-se en la reversió recent i les implicacions que té per als veïns de la comarca.

El programa pren el seu nom del conegut encreuament de carrers del centre de Dénia, Els Quatre Cantons, símbol de trobada i punt neuràlgic de la ciutat. Aquesta tertúlia és un espai de trobada per a alcaldes i altres veus rellevants de la política local, que tracten temes d’interès general per a la ciutadania de la comarca.

Els espectadors podran sintonitzar Els Quatre Cantons aquest divendres per escoltar les diverses opinions sobre temes tan importants com la sanitat i els festejos taurins.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *