Esports

Brillant actuació de l’equip EMA-CA Baleària Diànium en el Nacional

Els joves atletes milloren posicions i finalitzen en una destacada novena plaça en la competició celebrada en Alcobendas
Atletes dianenses en Alcobendas / CA Baleària Diànium

L’equip sub14 masculí de l’EMA Dénia – CA Baleària Diànium ha completat una actuació fantàstica al Campionat d’Espanya Sub14 per equips, celebrat a la pista d’atletisme d’Alcobendas. Els joves deniers han aconseguit una excel·lent 9a posició, millorant el 12é lloc de la temporada passada, un èxit remarcable tenint en compte el nivell de la competició.

Al llarg de les dues jornades de competició, els atletes han mostrat un alt rendiment, destacant en proves com els 80 metres llisos, els 1.000 metres, el salt de llargada i el llançament de javelina, a més del relleu 5x80m. Amb una remuntada final a les curses del diumenge, l’equip va escalar fins a la novena posició. Entre les actuacions més destacades, cal esmentar el tercer lloc de Savelii Bogatov en salt de llargada i la 6a posició de Daniel Reig en la prova de 2.000 m marxa.

Els joves atletes han donat la seua millor versió en un campionat de gran nivell, que ha comptat amb la participació de 28 clubs d’arreu d’Espanya, fent que aquesta experiència siga inoblidable per a ells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *