Província

Brillant paper dels palistes del RCN Dénia a la cinquena prova autonòmica

Els deniers aconsegueixen nombrosos podis en una jornada marcada per les condicions canviants del temps
Representació del RCN Dénia a Campello / RCN Dénia

Els palistes del Real Club Náutico Dénia es van desplaçar fins al Club Náutico de Campello per a disputar la cinquena prova autonòmica de la lliga de kayak de mar del 2024.

El dia va començar amb poc vent i una temperatura agradable, però a mesura que avançava la jornada, la calor va anar augmentant, provocant que també incrementara la intensitat del vent.

A les 10:00 h es donava la sortida als infantils Ss1: Sebastián Stella va aconseguir la plata; Luis Ferrer va aconseguir la 7a posició en masculí; Elsa Martínez va quedar en la 7a posició en femení.

En veteranes tradicional, Gloria Martin va aconseguir l’or.

En la categoria cadet Ss2, Jon Walthon i Cosmo Cafforio van aconseguir l’or; Luis Abarca i Nino Van der Zeeuw van aconseguir la plata.

A les 11:20 h, van competir els benjamins i prebenjamins. En benjamins Ss1, Luisa Van der Zeeuw va aconseguir l’or, Alex Stella la plata i Héctor Lerma el bronze. En prebenjamins Ss1, Kevin Garzón va aconseguir l’or, Enea Arens la plata i Vicent Ibáñez el bronze.

Finalment, a les 12:00 h es va iniciar l’última sortida d’aquesta jornada amb la resta de categories: Maik Dimitrov va aconseguir la primera posició en Sub-23 Ss1; Paulino Llobell i Pablo Valero van aconseguir l’or en sènior Ss2; Raquel Orduñez va aconseguir l’or en veterana C Ss1; Álvaro Thompson i Paula Torres van quedar en la 5a posició en mixt Ss2.

Galeria de Fotos: RCN Dénia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *