Entrevistes Primer Café

Carlos Nieto: “Un mar en calma no fa un bon mariner; la policia de Dénia demostra en contextos complicats la qualitat que té”

La Comissaria de la Policia Nacional de Dénia celebra la festivitat dels seus patrons, els Santos Ángeles Custodios
Carlos Nieto, cap Policia Nacional Dénia / Redacció

Carlos Nieto, Inspector Cap de la Comissaria de la Policia Nacional de Dénia, ha visitat ‘El Primer Café’ de Dénia FM per parlar sobre la festivitat dels Santos Ángeles Custodios, patrons de la Policia Nacional, que es commemora demà amb diversos actes a la ciutat. Nieto, natural de Madrid, va destacar el seu lligam amb el Mediterrani després de casar-se amb una valenciana i viure els darrers anys en la Comunitat Valenciana, on actualment lidera la comissaria dianense.

Els actes de celebració començaran demà amb una missa a les 10:30 hores a l’església de Sant Antoni de Pàdua. A les 12:00 hores, tindrà lloc l’acte institucional a l’Estació Marítima Baleària, seguit d’un vi d’honor al Restaurant Nauta Port a les 13:00 hores. Nieto va destacar que aquesta festivitat és una oportunitat per reconèixer la labor de la policia i per reforçar el vincle amb la comunitat.

Durant l’entrevista, Nieto va fer un balanç de l’estiu, ressaltant l’esforç del cos policial en el manteniment de la seguretat en la comarca, especialment en moments complicats. “Un mar en calma no fa un bon mariner; la policia de Dénia demostra en contextos complicats la qualitat que té”, va afirmar l’Inspector Cap. També va comentar sobre la investigació de l’assassinat de principis de setembre, descrivint el procés com “intentar recompondre el trencaclosques”, un treball intens per establir la cronologia dels fets i donar ordre al caos inicial.

Nieto va parlar també de les activitats solidàries en què ha participat la Policia Nacional, com la carrera 091 i altres iniciatives destinades a la comunitat. A més, va mencionar la Carrera Luca, una altra mostra de la implicació del cos policial en el suport a causes solidàries.

Amb una experiència de 30 anys en el cos i destinacions tant a nivell nacional com internacional, incloent-hi quatre anys a l’ambaixada espanyola a Londres, Carlos Nieto ha aconseguit convertir-se en un referent en la policia. La seua trajectòria a Dénia, iniciada fa tres anys després de liderar la seguretat ciutadana a Gandia, ha estat marcada per un compromís amb la comunitat i una clara vocació de servei públic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *