Esports

CD Paidos-F. Fernández Luna va remuntar davant Dominicos Levante (5-3)

El Calpe Futsal va aconseguir la seua primera victòria en lliga en guanyar en la pista del Sant Tomàs Villanueva per 3 a 7
Jugadors dianenses celebrant la victòria / CD Paidos Dénia

La quarta jornada de la Lliga Autonòmica Juvenil de futbol sala va ser summament positiva per als equips de la comarca, amb triomfs tant del CD PaidosF. Fernández Luna com del Calpe Futsal. En el pavelló de Dénia, els aficionats van gaudir d’un autèntic espectacle de futbol sala juvenil autonòmic, amb una remuntada èpica que va deixar als locals amb una valuosa victòria.

El partit entre el CD Paidos i Dominicos Levante va començar complicat per als locals, ja que els valencians van dominar els primers compassos del partit i van aconseguir un avantatge de 0-2 al descans. A l’inici del segon temps, Dominics va ampliar el seu avantatge amb un tercer gol que semblava sentenciar el partit. No obstant això, l’equip dianense no va abaixar els braços i, en una remuntada frenètica, va aconseguir donar-li la volta al marcador amb gols de Miguel, Rubén, Pau, Hugo i Vicente en tot just 9 minuts, segellant el definitiu 5-3.

Amb este triomf, el CD PaidosF. Fernández Luna es manté invicte, compartint el lideratge de la classificació amb l’Alzira FS, tots dos equips amb 12 punts i sense conéixer la derrota en les primeres quatre jornades.

Per part seua, el Calpe Futsal també va tindre una gran actuació en el seu partit contra el Sant Tomàs de Villanueva, on va aconseguir la seua primera victòria de la temporada amb un contundent 3-7. Els gols d’Iker (2), Alexandru (2), Iván i Hossam (2) van assegurar els tres punts per a l’equip calpí, que amb este resultat abandona els llocs baixos de la classificació i busca millorar el seu rendiment de cara a les pròximes jornades.

Destacada actuació de jugadors dianenses en la Selecció Sub-16

A més, els jugadors del CD Paidos Dénia, Cayetano Iglesias i Pablo Caudeli, van participar en el partit de la selecció valenciana sub-16. Encara que el combinat valencià va caure derrotat per 4-3 enfront del Mislata FS DH, Pablo Caudeli va anotar un dels gols i tots dos jugadors van tindre una destacada actuació en el partit, deixant bones sensacions per a futurs compromisos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *