Esports

Complicat debut a casa per al Dénia Barbarians

L'equip sènior rebrà a l'Inter CR, mentres les categories inferiors arranquen la seua temporada a Gandia i València
Melée en un partit del Dénia Barbarians / Dénia Barbarians Rugby

L’equip sènior del Dènia Barbarians té un complicat inici de temporada este dissabte 5 d’octubre a les 17.00 hores, quan reba al vigent campió, l’Inter CR, en el camp de Rugbi “Tío Luis” del Poliesportiu de Dénia. Amb un planter renovat, els dianenses intentaran imposar el seu ritme de joc i brindar un bon espectacle davant el seu públic, demostrant la seua ambició i desig de competir al més alt nivell des del primer partit.

Conscients de la qualitat del rival, l’equip ha treballat durant la pretemporada per a ajustar els nous sistemes i millorar la cohesió dels seus jugadors. L’objectiu és clar: desafiar al campió amb un joc intens i aprofitar les oportunitats per a sorprendre’l.

Equip juvenil del Dénia Barbarians | Dénia Barbarians

D’altra banda, les categories inferiors del club també comencen la seua temporada este cap de setmana. Els equips sub14 i sub18 debutaran en el camp de rugbi del Poliesportiu Municipal de Gandia, mentre que l’equip sub16 es desplaçarà a València per a enfrontar-se al València Rugbi Club.

La matinal l’obrirà l’equip sub14 a les 10.00 h, enfrontant-se a La Safor. Este grup, format majoritàriament per jugadors de primer any, es troba en un procés d’aprenentatge enfocat a enfortir el treball dels davanters i connectar amb les tres habitacions per a desenrotllar el joc de manera fluida. Posteriorment, a les 11.30 hores, l’equip sub18 s’enfrontarà al Sant Roque/Castelló, un dels rivals més forts de la categoria. Els juvenils, que ja han tingut experiència enfrontant-se a equips molt competitius en temporades anteriors, esperen utilitzar eixe bagatge per a competir al màxim nivell.

Mentrestant, l’equip sub16 jugarà el seu partit a les 11.45 h en el camp de Quatre Carreres a València. Els entrenaments recents han estat enfocats a enfortir la defensa, ja que s’enfrontaran a un rival amb un atac disciplinat i potent en els seus davanters, com és el cas del València Rugbi Club.

Els Barbarians, tant en les seues categories inferiors com en l’equip sènior, esperen que esta nova temporada siga un desafiament on puguen demostrar la seua evolució i el fruit del treball realitzat en la pretemporada. L’objectiu és clar: continuar creixent, competir amb intensitat i, sobretot, gaudir del rugbi, brindant bons espectacles tant a la seua afició com a tots els amants de l’esport ovalat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *