Turisme

‘Coneix en Valencià’, la nova campanya per a promocionar el turisme de Benitatxell

L’Ajuntament llança aquesta proposta per fomentar uns visitants respectuosos amb les costums
Cartell promocional de ‘Coneix en valencià’ / Aj. Benitatxell

L’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell, a través de les xarxes socials de Turisme Benitatxell (@turismebenitatxell), llança la campanya ‘Coneix en Valencià’.

No sols les platges, els paisatges o el clima són els atractius turístics d’una destinació. Les arrels, la cultura, la identitat i la llengua dels pobles poden ser també un reclam més per als turistes.

L’objectiu de ‘Coneix en Valencià’ és fomentar un turisme respectuós amb les costums, la forma de ser i la vida quotidiana del Poble Nou de Benitatxell, i ho fa reivindicant la llengua valenciana com a eix vertebrador entre els forans i la gent del poble.

Així, al llarg dels pròxims mesos, els comptes d’Instagram i Facebook de Turisme Benitatxell aniran mostrant en tres idiomes (valencià, castellà i anglés) paraules i frases per tal que els visitants i turistes puguen posar-les en pràctica en les seues visites al Poble Nou de Benitatxell, ja siga en les seues compres, visitant els bars i restaurants o, simplement, saludant pel carrer.

Paraules tan bàsiques com bon dia, gràcies, per favor, o la terminologia per a demanar un esmorzar com a bon valencià, seran algunes de les que formaran part d’esta campanya.

Així mateix, esta acció de divulgació també posarà el focus en les festes populars del municipi, la gastronomia o el comerç, divulgant les paraules i frases pròpies de cada esdeveniment o categoria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *