Educació

Conselleria aprova l’increment de pressupost per a la renovació del CEE Raquel Payà

L'Ajuntament de Dénia té ara les competències per a realitzar el tràmit de licitació de servicis
CEE Raquel Payà / Redacció

La renovació del CEE Raquel Payà està cada vegada més prop de tornar-se realitat. La Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació ha aprovat la proposta de modificació d’un increment de la delegació d’Edificant per un import d’1.934.388,33 euros.

Així va quedar firmat el passat 24 de setembre, augmentant el pressupost total fins als 8.098.873,91 euros destinats a la reforma de les instal·lacions del centre. Esta ha sigut una de les reivindicacions més demandades pel consistori i per gran part de la ciutadania.

Licitació de servicis per al projecte

L’Ajuntament de Dénia té ara les competències per a realitzar el tràmit de licitació de servicis i assignar a un tècnic municipal perquè informe de la supervisió del projecte. Posteriorment, l’ajuntament procedirà amb la licitació de l’obra.

D’esta manera, les actuacions destinades a este centre s’inclouen en el Pla Estratègic d’Infraestructures de la Conselleria d’Educació, que engloba un pla d’actuació concret per a la millora, adequació i modernització de les instal·lacions dels Centres d’Educació Especial de la Comunitat Valenciana, entre els quals es troba a més el CEE Gargasindi de Calp.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *