Societat

David Bueno oferirà una conferència a Benissa sobre el cervell adolescent

Tindrà lloc el 24 d'octubre i parlarà sobre el cervell adolescent i com es pot ajudar als joves des de la primera infància
David Bueno, doctor en biologia y professor de genètica (Universitat de Barcelona) / Ajuntament de Benissa

El reconegut biòleg i expert en neuroeducació, David Bueno, impartirà una conferència a Benissa el pròxim dijous 24 d’octubre. Aquesta tindrà lloc al Centre d’Art Taller d’Ivars. La ponència estarà centrada en el cervell adolescent i com es pot ajudar els joves des de la primera infància. L’acte serà gratuït i obert al públic fins completar aforament.

Una conferència per a docents i famílies

Aquesta conferència forma part de les activitats organitzades per la Regidoria d’Educació de Benissa, encapçalada per Virginia Pérez. El dia 24 d’octubre, es duran a terme dues ponències, una dirigida a docents i l’altra a famílies i públic en general.

La primera conferència, adreçada als docents dels col·legis Manuel Bru, Pare Melchor i de l’IES Josep Iborra, porta el títol: “¿Com aprenem? Una visió des de la neuroeducació”. Serà una oportunitat perquè els mestres coneguen com funciona el cervell en els processos d’aprenentatge.

El cervell dels adolescents: la ponència principal

La segona ponència, que es realitzarà a les 19.00 hores, està dirigida a les famílies i públic en general. El títol de la conferència és “El cervell dels adolescents: com els podem ajudar, ja des de la primera infància”. David Bueno parlarà sobre com el cervell adolescent es transforma durant aquesta etapa vital i quines estratègies es poden utilitzar per facilitar el seu desenvolupament.

Bueno és doctor en neuroeducació i professor de la Universitat de Barcelona. La seua trajectòria inclou estudis sobre la relació entre la genètica del desenvolupament, la neurociència i els processos d’aprenentatge. També és investigador de la Universitat d’Oxford i assessor de la UNESCO en temes de neuroeducació.

En definitiva, és una cita ineludible per a famílies i docents interessats en comprendre millor com funcionen els cervells dels més joves. La conferència és gratuïta i oberta a tot el públic fins a completar l’aforament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *