Debut a casa del R. Ondarense amb triomf davant el S. Gabriel

L'equip d'Ondara va véncer amb claredat per 8 a 3 i està nit juga a Altea
Equip del Racing Ondarense que va véncer al S. Gabriel / R. Ondarense

El Racing Ondarense va tindre un gran debut com a local en imposar-se per un contundent 8-3 al R. Sant Gabriel, en el partit corresponent a la segona jornada de la Primera Regional de Futbol Sala. El pavelló municipal d’Ondara es va omplir d’aficionats que van gaudir d’un emocionant partit, amb dos equips que van apostar per un joc ràpid i dinàmic.

El partit va començar amb avantatge per als visitants, els qui van obrir el marcador amb una gran jugada col·lectiva que va acabar en gol després de diverses combinacions. No obstant això, els locals van reaccionar ràpidament, aconseguint l’empat gràcies a Nico Marí. L’alegria de l’empat va durar poc, ja que, en la jugada posterior, el R. Sant Gabriel va tornar a posar-se al capdavant del marcador.

A partir d’aquest moment, el Racing Ondarense va prendre el control del partit i va generar nombroses ocasions de gol. La insistència va donar fruits quan Alejandro Pérez va assolir empatar novament el marcador. En els últims minuts del primer temps, l’equip local va continuar dominant i Pablo va posar el 3-2 en el marcador abans que els equips es retiraren a vestuaris.

Domini total

La segona mitat va ser un autèntic monòleg del conjunt ondarense, que va millorar el seu rendiment respecte a la primera part, la qual cosa li va permetre ampliar l’avantatge ràpidament. A penes un minut després de l’inici del segon temps, Nico Marí va tornar a marcar, una miqueta que va colpejar la moral de l’equip visitant, incapaç de frenar l’impuls dels locals.

En el minut 27, Pablo va anotar novament, i poc després, Javi Santacreu es va unir a la festa amb el 6-2. El mateix Javi Santacreu va marcar un altre punt en el minut 35, i la situació es va complicar encara més per al Sant Gabriel amb un autogol que va deixar el marcador en 8-2. Mancant quatre minuts per al final, Jorge va marcar el tercer gol per als visitants, tancant el resultat en un 8-3 definitiu.

El Racing Ondarense va demostrar un gran nivell i es va quedar amb una victòria contundent que va omplir d’entusiasme a la seua afició. L’equip buscarà seguir amb la bona ratxa en el partit de la primera jornada ajornat contra el Costablanca Altea CFS, que es jugarà en el pavelló d’Altea a les 20.15 hores.