Societat

Dénia acollirà la II Edició de l’American Cars Meeting 2024

Entre altres, es mostraran vehicles americans dels anys 60 i d'altres èpoques, tant clàssics com moderns

Els dies 5 i 6 d’octubre, Dénia acollirà la II Edició de l’American Cars Meeting 2024. L’esdeveniment tindrà lloc al pàrquing de Balearia, on es podrà gaudir d’una gran exposició de cotxes de la vella escola. Entre altres, es mostraran vehicles americans dels anys 60 i d’altres èpoques, tant clàssics com moderns. Hi haurà cotxes de nova generació, vinguts de tota Espanya.

A més, es podran veure marques tan emblemàtiques com Chevrolet, Ford Mustang, Corvette i Dodge, entre altres. Els principals clubs de cotxes americans del país estaran presents al festival, mostrant les seues espectaculars màquines. També hi participaran diversos aficionats independents.

Solidaritat amb AMUNT Contra el Càncer

L’American Cars Meeting 2024 no serà només una trobada per als amants del motor. Tindrà un marcat caràcter solidari, ja que tots els diners recaptats tant a l’exposició com en una rifa especial, seran donats a l’associació AMUNT Contra el Càncer. Aquesta organització treballa per ajudar les persones afectades pel càncer i les seues famílies.

Un dels grans atractius de l’esdeveniment serà el sorteig d’un viatge amb Balearia per a dues persones a Eivissa. El premi inclou el transport del cotxe i l’estada en una vila privada, en temporada baixa.

Horari de l’esdeveniment

L’horari per al dissabte 5 d’octubre serà de les 11:30 fins a les 19:00 h, i el diumenge 6 d’octubre l’esdeveniment estarà obert de les 11:00 fins a les 13:00 h. No et perdes aquesta cita imprescindible per als amants dels cotxes americans i col·labora en la lluita contra el càncer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *