Dénia Básquet va tornar amb una derrota a la categoria nacional

Els nervis del debut i els errors condemnen als dianenses en la seua estrena, caient per 62 a 70 davant el CB Jorge Juan
Salt inicial del Dénia BC- CB Jorge Juan Novelda / Javier Zamora

El Dénia Básquet va tornar a una competició nacional després de 18 temporades, però l’anhelat retorn no va ser com s’esperava. Amb un equip jove i dinàmic, els locals no van aconseguir desplegar el seu habitual nivell de joc i van caure davant CB Jorge Juan Novelda, un rival que va saber aprofitar els errors dels dianenses. Malgrat el constant suport de la graderia en el pavelló Joan Fuster, l’equip dirigit per Eduardo Clavero es va mostrar nerviós i mancat de paciència, factors que van ser clau en la derrota per 62 a 70.

Mal inici i falta de control

Des del salt inicial, es va veure a un Dénia excessivament accelerat, la qual cosa es va traduir en errors impropis tant en atac com en defensa. Esta ansietat va permetre que el seu rival prenguera la davantera en el marcador, finalitzant el primer quart amb un 17-21 en contra. En el segon període, encara que tots dos equips van cometre errors, els locals no van saber aprofitar les oportunitats per a revertir la situació. Es va arribar al descans amb un ajustat 32-34 i tot per decidir en la segona mitat.

Tercera habitació fatídica

l tercer parcial va ser el gran llast per al Dénia Básquet. La defensa es va mostrar feble, fallant en els rebots i permetent massa segones oportunitats al rival. En atac, la precipitació va dominar el joc, amb pèrdues de pilota i males seleccions de tir que van portar als visitants a obtindre el seu major avantatge del partit, arribant a un 42-58. Al final del quart, el marcador reflectia un complicat 45-58.

Sense reacció efectiv

En l’últim quart, l’equip dianense va intentar una remuntada, però l’abús del joc exterior i la falta d’atac al cércol els va costar car. Els interiors no van aconseguir anotar, alguna cosa molt poc habitual per al conjunt de Clavero. Malgrat els intents, l’equip no va poder donar la volta al partit, que va finalitzar amb un 62-70 i amb la frustració palpable en la banqueta local.