Esports

Difícil eixida del Dénia Básquet a Molina de Segura

Els dianenses busquen la seua primera victòria en la complicada pista de l'equip murcià que ve de perdre a Ontinyent
Plantilla del Sercomosa Molina Basket / Molina Basket

El Dénia Básquet s’enfronta al Sercomosa Molina Basket, este dissabte en el pavelló Serradores de Molina de Segura, a les 20 hores, en el que serà un exigent partit corresponent a la segona jornada de la Tercera Divisió de bàsquet. Tots dos equips arriben a este partit després d’haver patit derrotes en la jornada inaugural, amb el Sercomosa Molina caient en la pista de l’Eset Ontinyent (83-72).

L’equip dirigit per Eduardo Clavero ha treballat intensament durant la setmana, centrat en corregir els errors que li van costar el partit anterior, especialment les pèrdues de pilota. El Sercomosa Molina Basket, un conjunt caracteritzat per la seua solidesa defensiva i el seu domini en el rebot gràcies al seu poder físic, serà un rival complicat de batre a la seua casa. El Dénia Básquet haurà d’estar especialment fi en atac i evitar concedir segones oportunitats si vol tindre opcions d’emportar-se la victòria.

El plantejament de Clavero implica mentalitzar als seus jugadors que el triomf es construirà des d’una defensa sòlida, corregint la precipitació que els va perjudicar en el seu debut davant el CB Jorge Juan Novelda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *