Societat

Dones Cabal ret homenatge a Llúcia Mengual

El col·lectiu feminista premia la trajectòria professional d'esta professora de música
Part del cartell anunciador de l'homenatge / Ajuntament de Pego

El col·lectiu feminista Dones Cabal de Pego celebra divendres 4 d’octubre el seu acte de reconeixement a la trajectòria d’una entitat o persona destacada, un esdeveniment en el qual col·labora l’Ajuntament de Pego.

Enguany l’acte anirà dedicat a Llúcia Mengual, professora retirada de música, qui ha aconseguit que a molts i moltes joves del municipi els nasquera gran interés per la música.

L’esdeveniment commemoratiu tindrà lloc a la Casa de Cultura de Pego a les 19 hores. Un homenatge en el qual intervindran Pepa Pons amiga i companya de treball durant molts anys; la presidenta de Dones Cabal, Carmina Dominguis i la regidora d’Igualtat, Paula Orihuel.

Dones Cabal ha triat a Mengual per la seua trajectòria professional, “durant molts anys ha assolit que desenes de joves s’hagen interessat per la música gràcies a les seues classes”. A més d’exercir de docent, Mengual ha dedicat molts anys a la interpretació musical sent ‘clarinet’ en l’Agrupació Musical de Pego. A més, en els últims anys forma part del grup de gòspel Megòc.

“És d’agrair el treball que realitza l’associació Dones Cabal, en general durant tot l’any, i concretament amb este reconeixement, on es ret homenatge a la trajectòria d’una persona que amb el seu treball millora la nostra societat. Com és el cas de Llúcia, una persona lluitadora que ha aconseguit transmetre la passió que ella sent per la música a desenes de xiquets i xiquetes al llarg dels anys”, apunta la regidora d’Igualtat, Paula Orihuel.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *