Esports

El CB Joventut Xàbia inicia els seus actes del 40 aniversari

Al juny el club xabiero realitzarà un campus en col·laboració amb el CB Joventut Badalona
Exjugadors del CB Joventut Xàbia / Ayto Xàbia

Este divendres es van presentar els actes de celebració del 40 aniversari del naixement del CB Joventut Xàbia. Un acte que va comptar amb la presència del regidor d’esports de Xàbia, Toni Molina al qual van acompanyar, representants del club, Jordi Martí,  director esportiu i Aitor López, director de pedrera de la Penya del CB Joventut Badalona.

El punt de partida d’este emocionant any de celebracions va ser un sopar de gala en el Restaurant Salons Carrasco, on es van reunir antics i actuals membres del club, aficionats i autoritats locals que van retre homenatge a la trajectòria de l’entitat,

El sopar de gala va ser el començament d’un any carregat d’esdeveniments i activitats entorn d’este important aniversari. Entre els moments més destacats de l’any, s’ha anunciat també el primer campus urbà del CB Joventut Xàbia, que se celebrarà el juny de 2025 com el tancament de les celebracions de l’aniversari.

Este campus serà organitzat en col·laboració amb el prestigiós CB Joventut Badalona i estarà orientat a joves talents del bàsquet que desitgen viure una experiència única. Pròximament, s’oferirà més informació sobre este esdeveniment tan esperat.

Directius de CB Joventut Badalona i CB J. Xàbia con Molina | Ayto. Xàbia

El regidor d’esports, Toni Molina, va expressar la seua satisfacció pel paper del CB Joventut Xàbia en la comunitat: “Celebrar el 40 aniversari del club és reconéixer l’esforç, el treball i la passió de tantes generacions de jugadors, entrenadors i aficionats que han fet del bàsquet una part essencial de la vida de Xàbia”. Per part seua, els representants del CB Joventut Badalona es van mostrar entusiasmats per col·laborar en estos actes, destacant la importància de fomentar el bàsquet base i la germanor entre clubs.

Amb la col·laboració del club català i el suport de l’Ajuntament, el 40 aniversari del CB Joventut Xàbia promet ser un any inoblidable, ple d’activitats per a jugadors, famílies i seguidors del bàsquet local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *