El CD Garbi Dénia supera al BM Torrellano amb claredat (30-24)

Els locals es van imposar malgrat els dubtes defensius mostrats en el partit jugador en el pavelló municipal de Dénia
Dos jugadors del CD Garbi Dénia en defensa / Javier Zamora

El pavelló municipal de Dénia va acollir el partit corresponent a la tercera jornada de lliga de Primera Territorial d’handbol, en el qual el CD Garbi Dénia va derrotar al BM Torrellano per 30 a 24. La trobada va començar amb molts dubtes en totes dues formacions, amb atacs que es van imposar a unes defenses apàtiques i amb poca intensitat. Els primers 15 minuts van estar plagats d’errors, encara que la major efectivitat atacant dels locals els va permetre obtindre un avantatge de dos gols (8-6).

Amb el pas dels minuts, els visitants van acusar la seua falta de jugadors de refresc, ja que a penes van viatjar a Dénia amb un canvi disponible. El ritme més alt dels locals va tindre recompensa, aconseguint clares posicions d’atac que van aprofitar per a arribar al descans amb un avantatge de huit gols (17-9).

Gran inici de segona part

En la represa, els #xic que dirigix Juanjo Pérez van trencar el partit en aprofitar les múltiples pèrdues de pilota del seu rival. A més, les bones intervencions del porter local, Raúl, van impulsar als seus companys amb ràpides transicions que es van traduir en gols fàcils. En la mitat del segon temps, l’avantatge local es va ampliar a deu gols (25-15), la qual cosa va permetre a l’entrenador local realitzar nombroses rotacions i donar minuts de joc a tots els seus jugadors.

Plantilla del CD Garbi Dénia 2024 | J.Zamora

Esta circumstància, unida a l’ampli avantatge, va provocar uns certs moments de relaxació que van permetre als visitants reduir la diferència en el marcador. Finalment, el partit va concloure amb victòria per al CD Garbi Dénia per 30 a 24, en una trobada en el qual es va demostrar que, encara que es va guanyar amb claredat, l’equip encara necessita treballar en l’aspecte defensiu per a continuar millorant.