Esports

El CD Garbi Dénia va perdre a casa davant el Balonmano Altea (29-34)

Els dianenses van mantindre un bon nivell en la primera mitat que no van poder aguantar en la segona
Equip Juvenil del CD Garbi Dénia / CD Garbi Dénia

L’equip sènior masculí del CD Garbi Dénia va començar la seua marxa de lliga amb una derrota per 29-34 davant el Balonmano Altea, en un partit marcat per la falta de solidesa defensiva de tots dos conjunts. El partit, disputat a casa, va estar ple d’emocions i un ritme frenètic, però l’absència d’una defensa contundent de tots dos costats va convertir el xoc en un constant intercanvi de gols.

Des del xiulet inicial, els atacs es van imposar clarament sobre les defenses, amb tots dos equips aprofitant la falta d’organització en la rereguarda rival. Els locals van intentar mantindre’s en la lluita, però els seus errors defensius, sumats a quatre penals fallats, van resultar decisius. El Balonmano Altea, més precís en moments clau, va saber capitalitzar eixos errors i prendre avantatge en el marcador, arribant al descans amb un ajustat 13-14 a favor seu.

En la segona mitat, el cansament va començar a fer mossa en els dianenses, els qui van perdre frescor en atac i van reduir la intensitat defensiva. L’Altea, per part seua, va mantindre el seu ritme de joc i, gràcies a la seua efectivitat, va aconseguir augmentar les distàncies fins a fer-se inassolible per als locals, segellant el marcador final amb un 29-34.

Malgrat la derrota, va haver-hi aspectes positius per al CD Garbi Dénia, com la volta de diversos jugadors que havien estat absents i la incorporació de nous membres a l’equip. Amb l’arribada del nou tècnic, Juanjo Pérez, l’equip es troba en ple procés d’adaptació, la qual cosa podria suposar un impuls necessari per a les pròximes jornades i per a construir una plantilla més competitiva.

Derrota de l’equip juvenil

Per part seua, l’equip juvenil del CD Garbi Dénia també va iniciar la temporada amb una derrota, esta vegada enfront del BM Benidorm, per un marcador de 17-23. Malgrat el resultat advers, els juvenils van mostrar una gran solidesa defensiva i una bona fluïdesa en atac, encara que la falta d’encert en el llançament va impedir que el marcador reflectira el seu esforç.

El BM Benidorm va saber aprofitar el desencert ofensiu dels locals per a obrir una bretxa en el marcador. Així i tot, els dianenses van aconseguir reduir la diferència en diverses fases del partit, mantenint visca l’emoció i l’esperança de remuntar. No obstant això, la falta de precisió en moments crucials i algunes pèrdues de pilota van resultar determinants i finalment van impedir la remuntada.

Encara que la derrota va ser dolorosa, este primer partit va deixar valuoses lliçons per a l’equip juvenil, que s’enfocarà a corregir errors i millorar el seu rendiment per a afrontar amb més força els seus pròxims compromisos. La temporada acaba de començar i els dianenses tenen marge per a créixer i demostrar tot el seu potencial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *