El CD Jávea aconseguix la seua primera victòria a casa

Un solitari gol de Nico dona el triomf als locals en un partit vibrant i ben disputat
Capitans amb àrbitres / Fornés

En el tercer partit el CD Jávea va poder brindar el triomf a la seua afició, derrotant al Catral per 1 a 0. Els aficionats que es van donar cita en el camp municipal de Xàbia van presenciar un futbol jugat amb criteri per part de totes dos formacions. Tampoc va faltar emoció pel que va resultar agradable de veure.

Durant la primera mitja hora no va haver-hi ocasions clares, però a partir d’aquest moment van començar a arribar les oportunitats. El Catral va posar a prova al porter local, Fede, qui va respondre amb dos bones intervencions.

Els locals, per part seua, van començar a pressionar i en els últims minuts de la primera mitat van tindre les millors ocasions: Ofi no va aconseguir #espentar la pilota a la xarxa, un tret de Josep va ser detingut per Jaro i un bon intent col·lectiu no va poder ser culminat per Cap, el tir del qual va ser repel·lit per un defensa. Al descans es va arribar sense gols.
La segona part va començar amb major control en el centre del camp i un domini creixent del CD Jávea, que perseguia amb insistència el gol.

Finalment, el punt va arribar, deslligant el deliri en el municipal: Nico es va emportar una pilota i, en encarar a Jaro, el va batre per baix per a posar l’1-0 en el marcador. En els últims minuts, el Catral va intentar pressionar, però a penes va generar perill real. Per contra, l’equip local va poder augmentar l’avantatge en una jugada de Leo Blasco el tret de la qual va ser repel·lit pel pal i es va quedar en la xarxa per fora.

En l’últim minut, Nico va estar prop de marcar el segon, però el seu tir amb l’esquerra va eixir fregant el pal de Jaro.

Va ser un bon partit, amb un triomf local més que merescut. Els canvis introduïts pel CD Jávea van millorar el joc de l’equip, amb la volta d’Elián, el debut a casa de Leo Blasco i el gol de Nico que va acabar sent decisiu.