El CD Paidos-F. Fernández Luna seguix imparable en lliga Autonómica

Els col·legials van véncer al Futsal S. Vicente per 3 a 9 i continuen liderant la classificació
Equip del CD Paidos-F. Fernández Luna després de guanyar en S. Vicente / CD Paidos Dénia

El CD Paidos-F. Fernández Luna continua imparable, com ho va demostrar en el pavelló Ginés Alenda de Sant Vicent del Raspeig, on va véncer al Futsal Sant Vicent per un contundent 3-9. Esta victòria permet als dianenses mantindre’s al capdavant de la classificació de la lliga Autonòmica Juvenil de futbol sala.

Des de l’arrancada del partit, els visitants van deixar clares les seues intencions i la seua qualitat. En el minut 3, Pau Valero va obrir el marcador per al Paidos amb el 0-1, un gol que va servir per a calmar els nervis inicials i afermar l’estratègia de pressió alta. En ple domini del joc, els col·legials van augmentar l’avantatge en el minut 7 gràcies a Vicente Rodríguez, col·locant el 0-2.

Malgrat el domini visitant, el Futsal Sant Vicent va aconseguir eludir la pressió i, en el minut 13, va retallar distàncies amb l’1-2. No obstant això, els dirigits per Luis Llinares i Paco Pastor van mantindre la concentració, i prompte Dani Duque va marcar l’1-3. Amb eixe marcador, els locals van decidir prendre més riscos i van aconseguir retornar l’emoció al partit amb el gol de Ramal, que va posar el 2-3.

Lluny de baixar la intensitat, el CD Paidos-F. Fernández Luna va tornar a allunyar-se en el marcador amb un altre punt de Pau Valero. Amb el joc completament sota control, els dianenses van desarborar a la formació local amb gols de Miguel Cabrera, Vicente Rodríguez, Rubén Cano i novament Miguel Cabrera, fins a col·locar un inflat 2-9. En l’últim minut, l’equip local va assolir anotar el seu tercer tant, deixant el marcador final en 3-9.

El CD Paidos-F. Fernández Luna continua demostrant el seu bon moment de forma, i ja es prepara per al seu pròxim compromís, que serà el dissabte en el pavelló municipal de Dénia, on rebran al CD Dominicos a les 18 hores.

Triomfs de la pedrera

Els equips, canteranos del CD Paidos Dénia també van sumar victòries en les seues respectives categories. En cadet, durant la primera jornada de la categoria Autonòmica, els col·legials es van imposar amb claredat al CFS Alfás per 8-0. Els golejadors de la trobada van ser HugoCaudeliMiguelCarlos, López, Mario, Jacobo i Albert, mostrant la gran capacitat ofensiva de l’equip.

Equipe cadet del CD *Paidos Dénia celebrant el triomf |CD Paidos

En la categoria Infantil Preferent, el CD Paidos Dénia va véncer al CFS Castalla per 4-1, gràcies als gols d’Álex, que va marcar dos punts, Gerard i Noah. La pedrera del Paidos continua demostrant el seu bon nivell, apuntalant un futur prometedor per al club i mostrant que el treball en categories inferiors continua donant fruits positius.