El CFS Dianense-Rte Mena continua invicte després de véncer al S. Gabriel per 5-2

Els dianenses s'imposen en un entretingut partit que els deixa a un punt del segon lloc
Equip del CFS Dianense-Rte Mena que va guanyar al S. Gabriel / CFS Dianense

L’arrancada de lliga del CFS DianenseRte Mena en la categoria de Primera Regional està sent molt positiu. En l’última jornada disputada, l’equip va aconseguir la victòria davant el S. Gabriel per 5-2 en un partit celebrat en el pavelló municipal de Dénia que va resultar molt entretingut per als aficionats presents.

El conjunt visitant va sorprendre l’inici del partit, anotant un gol per mediació de Saúl quan a penes s’emportaven 2 minuts de joc. No obstant això, lluny de crear dubtes en els locals, este gol va servir per a elevar la seua moral. Poc després, Lucca va igualar el marcador, retornant la tranquil·litat a la banqueta dianense. Els locals van manejar bé el ritme del partit, i novament Lucca va marcar el 2-1 a dos minuts del descans.

Espectacular segona mitat

En la represa, el joc es va anivellar, sense que cap dels dos equips tinguera un domini clar sobre l’altre. Saúl va tornar a inquietar als locals en marcar l’empat a 2. A partir d’aquest moment, l’equip dirigit per Dani Franco va elevar el ritme de joc, augmentant la velocitat en la circulació de la pilota. El millor joc local es va reflectir en el marcador, ja que en tot just sis minuts van anotar tres gols, obra de Bustos (2) i Cali.

Els minuts finals van ser controlats pel CFS Dianense, que va arribar al final del partit amb un tanteig favorable de 5-2. Esta victòria els permet continuar invictes i ocupar el sisè lloc de la classificació, estant a tan sols un punt del segon lloc. El seu pròxim partit serà visitant la pista del S. Vicente-Hèrcules, equip que els avantatja en un punt en la classificació.