Esports

El Club de Taekwondo Athenea de Calp triomfa a Valencià

Els calpins aconseguixen 8 medalles en el XII Open Comunitat Valenciana una competició de gran nivell celebrada al velòdrom Lluís Puig
Medallista del club calpí en el podi / Club de Taekwondo Athenea

El passat cap de setmana es va celebrar el XII Open de Taekwondo de la Comunitat Valenciana, al velòdrom Lluís Puig de València, organitzat per la Federació de Taekwondo de la Comunitat Valenciana (FTCV). El Club de Taekwondo Athenea de Calp va presentar un equip de 13 competidors en les diferents categories Sènior, Júnior, Cadet, Aleví i Benjamí.

En esta cita, el club calpí va aconseguir un total de 8 medalles: 3 d’or, 2 d’arget i 3 de bronze, repartides de la següent manera:

Lilia Mobtil en la categoria Cadet femenina nivell A va aconseguir la medalla d’or.

María Grishina en la categoria Sènior femenina nivell B va assolir la medalla d’or.

Damiàn Martínez en la categoria Júnior masculina nivell B va aconseguir la medalla d’or.

Georgy Grishin en la categoria Aleví masculina va obtenir la medalla d’argent.

Jacob Fernández en la categoria Benjamí masculina va assolir la medalla d’argent.

Thiago González en la categoria Cadet masculina nivell B va obtenir la medalla de bronze.

Unai Clemente en la categoria Cadet masculina nivell B va aconseguir la medalla de bronze.

Joan Figueroa en la categoria Sènior masculina nivell A va aconseguir la medalla de bronze.

Lluitadors del club calpí en el podi | CT Athenea

A més dels medallistes, cal destacar la participació de la resta dels membres de l’equip que van tindre una actuació sensacional, demostrant la qualitat que atresoren. Tot i que no van aconseguir medalla, van competir a un gran nivell: Lucas Reig en categoria sènior masculina nivell A, Naid Calatayud en categoria benjamí masculina, Mateo Rodríguez en la categoria benjamí masculina, Matvii Stakhniuk en la categoria benjamí masculina i Miguel García en la categoria benjamí masculina.

Aquesta competició d’àmbit internacional és una de les més importants del calendari de competicions de la Comunitat Valenciana, amb la participació de prop de 1.200 taekwondistes en les diferents categories i modalitats procedents de tota Espanya, així com d’Itàlia, França, el Marroc, Bèlgica, Cuba i Suïssa.

L’equip de competició del Club de Taekwondo Athenea està dirigit per l’entrenadora Nora Ruiz i pel seu pare Carlos Ruiz, destacant la tasca de Nora no només com a entrenadora, sinó també com a directora del club. La seua labor ha estat fonamental per a aconseguir estos èxits, tenint en compte la curta trajectòria del club, que porta només dues temporades en funcionament i ha aconseguit medalles en cada competició en què ha presentat equip.

Representació del club calpí a València | CT Athenea

En aquest club s’impartixen classes a les instal·lacions municipals de Calp, al pavelló d’esports “Domingo Crespo”, sent actualment l’únic Club de Taekwondo reconegut per la Federació de Taekwondo de la Comunitat Valenciana a la comarca de la Marina Alta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *