Educació

El Conservatori de Xàbia comença el curs 2024-2025 amb equilibri en ensenyances

El Conservatori Professional de Música de Xàbia ha començat el curs 2024-2025 amb èxit. El centre, que va iniciar les classes el 16 de setembre, ha superat de nou els 200 alumnes matriculats.

Aquest any, per primera vegada en molt de temps, el nombre d’estudiants en les ensenyances elementals i professionals s’ha igualat. Això indica que molts alumnes continuen la seua formació musical en el nivell professional després d’acabar els estudis elementals.

Clau de l’èxit: un entorn acollidor

Un dels factors d’aquest èxit és l’entorn familiar i acollidor que ofereix el conservatori. Això fa que els estudiants es troben còmodes i motivats per seguir amb la seua formació musical.

A més, el conservatori treballa en una estreta coordinació amb els instituts de secundària Antoni Llidó, IES La Mar i l’IES Vicente Caselles de Gata. Aquesta col·laboració permet integrar els estudis musicals en la vida acadèmica dels alumnes.

Amb aquesta coordinació horària, els alumnes poden assistir a classes del conservatori al matí. Així, aprofiten les hores convalidades de música i optatives, reduint la càrrega acadèmica de les vesprades.

El Conservatori de Xàbia vol agrair als equips directius dels tres instituts pel seu esforç per facilitar aquesta coordinació. Aquest treball conjunt és clau per a l’èxit acadèmic i musical de l’alumnat.

Programa Xiquixorda per als més joves

D’altra banda, el Conservatori de Xàbia convida els xiquets de 2n de primària a participar en el programa Xiquixorda. Aquest programa està dissenyat per a introduir els més joves en el món de la música de manera divertida i lúdica.

Les classes es fan els dimecres a les 16:30 h i estan obertes a tots els interessats. Els xiquets tindran l’oportunitat d’aprendre música jugant amb instruments de corda i altres activitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *