Esports

El Dénia BC debutarà en Tercera Divisió davant el CB Jorge Juan

El pavelló Joan Fuster acull este dissabte l'esperada estrena de la temporada davant un rival de pes en el bàsquet autonòmic
Eduardo Clavero amb el seu equip de Tercera Divisió / Dénia BC

Després d’una intensa pretemporada que va arrancar a mitjan agost, l’equip dirigit per Eduardo Clavero i Xavier Díaz es prepara per al seu debut en la Tercera FEB, anteriorment coneguda com a Lliga EBA. Dissabte que ve 12 d’octubre, a les 19.30 hores, el pavelló de Joan Fuster serà escenari del primer partit de la temporada, enfrontant als locals contra el CB Jorge Joan de Novelda, un equip amb experiència en esta categoria.

Malgrat les dificultats físiques que han afectat diversos jugadors, el grup està decidit a unir-se i donar-lo tot en la pista. El cos tècnic ha treballat intensament perquè l’equip arribe en les millors condicions possibles i puga competir d’igual a igual amb el seu rival. El suport de l’afició serà fonamental en esta estrena, i s’espera una gran assistència de socis i seguidors per a animar als seus en esta emocionant arrancada de campanya.

Este projecte, recolzat per patrocinadors clau com BPM Lighting, SUMA i l’Ajuntament de Dénia, ha crescut des de l’ascens aconseguit en la fase final de 1r Nacional a Canals. A més, nombroses empreses locals s’han sumat per a enfortir este ambiciós projecte que, més enllà de l’esport, busca transmetre serietat i compromís.

Altres equips del Dénia BC

A més del debut de l’equip en Tercera FEB, altres tres equips del club també iniciaran la seua temporada este cap de setmana. El Sènior Masculí 1r Zonal, dirigit per Carlos Vila, s’enfrontarà a l’CB Ifach Calp el dissabte a les 17.00 hores en el pavelló Joan Fuster. Per part seua, el Júnior Masculí 1r Zonal, sota la batuta de Rubén Velázquez, jugarà el diumenge a les 17.00 hores contra l’UPB Gandia.

El Júnior Masculí Preferent, també dirigit per Velázquez, viatjarà fins a Alzira per a disputar el seu primer partit  el dissabte a les 16.00 hores contra l’equip local.

Amb tot llest i després d’un excel·lent treball de pretemporada, els equips estan preparats per a donar el millor de si mateixos en este prometedor inici de campanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *