Bona estrena del júnior del Dénia BC en Preferent

Els dianenses es van imposar al NB Alzira per 34 a 60 en un partit que va quedar sentenciat després del descans
Júnior dianense entrant en la defensa rival / Dénia BC

L’equip júnior masculí del Dénia BC va començar la temporada en categoria Preferent de la millor forma possible, aconseguint la victòria en pista contrària, davant el NB Alzira (34-60).

En el partit disputat fora de casa, els dianenses van haver d’emprar-se a fons i no els va resultar senzill doblegar al seu rival, encara que el marcador final puga donar a entendre el contrari.

Un bon primer quart els va donar un avantatge d’onze punts fonamentada en el domini del rebot i una forta i efectiva pressió a tota la pista. La reacció local va arribar en el segon quart. Els seus canvis defensius van aconseguir fer perdre més pilotes del compte al seu rival. A més, la faceta rebotadora es va anivellar, no tenint, els visitants, opcions de segons llançaments. Els dianenses van marxar al descans amb avantatge de huit punts (20-28).

La defensa clau del triomf

El parlat per Rubén Velázquez, tècnic del Dénia BC en vestuaris va resultar positiu, ja que els seus jugadors van entrar en pista decidits a imposar la seua superioritat física i sobretot, a traure més i millor partit a les seues opcions ofensives.

Una excel·lent defensa va ser clau per a superar als locals en el tercer període i deixar el partit molt ben encarrilat. L’avantatge acumulat els va permetre aconseguir una victòria folgada alhora que molt treballada.