Política

El despoblament i la pujada “imposada” del fem, a debat en Els Quatre Cantons

Serà a partir de les 13:05 hores. Es podrà seguir al 107.2 FM (Dénia) i al 95.9 FM (Marina Alta)

Hui, a partir de les 13:05 hores, el programa Más de Uno Dénia Marina Alta d’Onda Cero emetrà una nova edició d’Els Quatre Cantons. La primera tertúlia política comarcal de la Marina Alta tractarà dos temes principals. Se debatirà sobre el despoblament dels municipis de l’interior i la recent pujada “imposada” de la taxa de fem.

Els quatre participants que conformen la mesa de debat són figures destacades de la política comarcal. Estaran presents Estefanía Rovira, alcaldessa del Ràfol d’Almúnia i membre de Compromís; Raúl Llobell, alcalde de Teulada Moraira pel Partit Popular; Ana Sala, alcaldessa de Calp amb el partit Somos Calpe; i Maria Josep Ripoll, portaveu del PSPV-PSOE de Dénia.

El despoblament, un tema clau

Per a començar, el debat se centrarà en el despoblament dels pobles de l’interior de la comarca. Municipis com Vall d’Alcalà, Vall d’Ebo o Vall de Gallinera continuen sent els més afectats. Tot i això, també s’ha posat sobre la taula la solució que algunes localitats han trobat per evitar la pèrdua de població, com és el cas del Ràfol d’Almúnia.

Però, a més, un altre dels grans temes de la tertúlia és la pujada “imposada” de la taxa de fem, que ha generat polèmica entre veïns i polítics de la Marina Alta. És un assumpte que afecta la qualitat de vida dels ciutadans i que ha encés les alarmes en moltes localitats de la comarca.

Aquesta tertúlia promet una discussió intensa i interessant sobre dos problemes que preocupen profundament els municipis de l’interior de la Marina Alta. Per tant, serà una cita imprescindible per a conéixer les propostes i opinions dels principals responsables polítics de la comarca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *