El Gorgos CF avança en la Nostra Copa després de véncer al Beniarbeig CF (3-5)

El conjunt de Gata de Gorgos va demostrar la seua superioritat en un partit on Axel va aconseguir un hat-trick
Onze del Gorgos CF en La Nostra Copa / Gorgos CF

El Gorgos CF seguix avant en la IV La Nostra Copa després d’imposar-se per 3-5 al Beniarbeig CF en un partit disputat en el camp municipal “Girona”. L’equip de Gata de Gorgos va mostrar la seua superioritat durant gran part del partit, controlant el joc des del primer minut i sent més efectiu en atac.

El Beniarbeig CF va aconseguir aguantar el ritme inicial, però en el minut 14, Axel va obrir el marcador per als visitants, donant el primer colp. A partir d’eixe moment, el domini del Gorgos CF es va fer més evident, i Axel va tornar a marcar en dos ocasions més, completant el seu hat-trick en el minut 18 i posant un clar 0-3 en el marcador.

L’equip local, lluny de rendir-se, va aconseguir acurtar distàncies amb un gol de Rubén Menacho, però la reacció va ser fugaç, ja que Pau va augmentar l’avantatge visitant amb l’1-4 poc abans del descans.

En la segona mitat, el Beniarbeig CF va avançar les seues línies i va aconseguir pressionar més al seu rival. Els locals van estrényer el marcador amb un gol de José Ramón que va posar el 2-4 i, a mesura que el partit avançava, l’emoció va créixer quan Andrés va anotar el 3-4, deixant tot en l’aire.

No obstant això, els visitants van saber controlar la situació i, mancant 9 minuts per al final, Héctor va marcar el gol definitiu que va tancar el marcador en 3-5, sentenciant el partit i assegurant la classificació del Gorgos CF a la següent ronda.

Pròxims partits amb protagonisme comarcal

La Nostra Copa continua diumenge que ve amb més partits d’interés comarcal. El Verger s’enfrontarà a La Font en el camp municipal del Verger a les 17.00 hores, mentre que el FB Teulada Moraira rebrà al Polop  CF en el camp “Bernardo Font” a les 19.00 hores.