El R. Ondarense avança en la Nostra Copa de Fútsal

El conjunt d'Ondara va véncer el derbi de la Marina Alta en imposar-se al CFS Dianense per 4 a 2 en el partit jugat en el pavelló d'Ondara
Equip del Racing Ondarense davant el CFS Dianense / R. Ondarense

El pavelló municipal d’Ondara va ser l’escenari d’un vibrant derbi de la Marina Alta, on l’equip ondarense va superar al CFS Dianense-Rte mena per 4 a 2. Amb una gran entrada i un ambient elèctric, els visitants es van avançar d’hora en el minut 4 amb un gol de Rubén Puigcerver. No obstant això, la resposta del conjunt local va ser immediata, ja que només un minut després, el capità Álex Pérez va igualar el marcador.

A partir de l’empat, el domini va ser clarament per a l’equip local, que va controlar el ritme del partit i va aconseguir posar-se per davant just abans del descans gràcies a una brillant jugada individual de Nico Marí, qui va anotar mancant només 2 segons per al final del primer temps.

En la segona part, el CFS Dianense-Rte Mena va intentar revertir la situació prenent el control de la pilota, però la sòlida defensa del Racing Ondarense va frustrar qualsevol intent de remuntada. Els locals, per part seua, van generar múltiples ocasions de perill i van tancar el partit amb un 4-2 definitiu que els permet avançar a la tercera ronda de la III Nostra Copa de futbol sala.

Este triomf reforça la confiança de l’equip ondarense, que va saber imposar-se en un derbi carregat d’emoció i bon futbol.